Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin zakazali svadbu?

Iako su mnogi mislili da veza glumice Jelisavete Orašanin (28) i kapitena naše košarkaške reprezentacije Miloša Teodosića (30) neće potrajati, njih dvoje su zakazali venčanje za 25. jun.

Tračevi | Gloria.rs |
Podeli
foto: prva, getty
foto: prva, getty

Prema pisanju magaznina "Glorija", svadbi će prisustvovati oko 200 zvanica, mahom iz sveta sporta i glume, i Jelisavetina i Miloševa rodbina. Za sada se zna i da će svečani čin biti u jednom beogradskom klubu.

“Video sam i čitao pisanja medija. Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Imam razumevanja za interesovanje medija jer smo oboje javne ličnosti. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života. Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada. Mislim da je logično i normalno da potvrdim lepu vest, ali dalje od toga nećemo ići”, izjavio je Miloš.

Prati B92 na Viberu

Pročitaj još

strana 1 / 1071 idi na stranu