Bred Pit o alkoholu, razvodu i deci: "Ja sam emocionalno retardiran"

Holivudski glumac Bred Pit dao je svoj prvi intervju nakon razvoda za časopis GQ, za čiju naslovnicu je i pozirao u nekoliko američkih nacionalnih parkova.

Sudbine | Bulevar |
Podeli

On je u intervjuu govorio o celom svom životu, od detinjstva, odrastanja, karijere, pa sve do porodičnog života, razvoda i dece.

Otvoreno je govorio i o problemu sa alkoholom. Priznao je da je prestao da pije i da je počeo sa terapijom.

"Tek sam se prošle godine suočio sa tim, pio sam previše. Pola godine ne konzumiram alkohol. Mogao sam da pijem sa Rusom i da on završi pod stolom. Bio sam profi, baš sam bio dobar. Sada pijem samo čaj i sokove. Ne želim da živim na taj način više“, priča glumac.

Malo se precenila: Obukla preusku haljinu iz koje "kipi" na sve strane

Bred je takođe ispričao da su ga od dece mnogo odvajali filmovi.

"Dozvolio sam da me posao zaokupi. Njima je potrebno da ih saslušam, da budem uz njih, ali mene kada obaveze zaokupe i kada mislim o poslu, ja njih ne čujem. Želim da poradim na tome, želim da budem bolji“.

Holivudski zavodnik je takođe dodao da se oseća emocionalno retardirano i da ne ume da prihvati osećanja.

"Lično sam jako retardiran što se tiče osećanja. Mnogo sam bolji u prikrivanju. Odrastao sam uz strogog oca, da sam stekao utisak da očeva figura mora da bude super jaka, umesto da razume sebe i svoje mane. Kada sam to spoznao kao da sam dobio pesnicu u facu kada smo se razveli. Mora da bude više od toga, trebaju mi još. Moram da ih naučim“.

Što se njegove filmske karijere tiče u poslednjih devet meseci, Pit ističe da bi voleo da promeni ime.

"Više ne mislim o sebi kao o glumcu. To više ne funckioniše, posebno ne sada kada sam otac“.

Ovo je žena Kroz koju živi Dejvid Bouvi i piše svoju biografiju posle smrti

Nakon što se razveo od Anđeline, bio je previše razoren da bi se vratio u svoju kuću na Beverli Hilsu, pa mu je bilo potrebno da pobegne. Šest nedelja spavao je na podu kod svog prijatelja, trudeći se da se izbori sa gubitkom porodice.

Iako je njihov razlaz bio buran, sada rade na svom odnosu sa stručnjacima.

"Oboje sada dajemo sve od sebe. Jedan advokat je rekao: 'Niko ne pobeđuje na sudu – stvar je samo u tome ko prođe gore'. I deluje kao istina. Provedeš godinu fokusirajući se da dokažeš da si u pravu, to je samo put ka mržnji. Ja to odbijam. To je veoma potresno za decu, da im odjednom porodica bude razorena. Srećom, moja partnerka se slaže. Mržnja je u ovim prilikama toliko često korišćena i viđenja borba za uništenje partnera, ali je u stvari gubljenje vremena.

Prava istina o njihovom odnosu: Isplivao snimak Trampa i Melanije od pre 17 godina

On takođe dodaje da je ovih devet meseci iskoristio da sagleda svoje slabosti i propuste. Posvetio se i projektu na kome radi vajajući.

Prati B92 na Viberu

Pročitaj još

strana 1 / 175 idi na stranu