Kejtlin Džener otkrila nove detalje iz prethodnog života: "Molila sam suprugu da pobaci"

Kejtlin Džener uskoro će objaviti svoju autobiografiju u kojoj je do detalja opisala svoj život i potpunu transformaciju u ženu.

Sudbine | Bulevar |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Iako su strani mediji do sada toliko toga otkrili o njenom životu, mnoge neispričane špriče našle su se u knjizi, pa i ta da je svoju tadašnju suprugu molila da prekine trudnoću.

Pre nego što je postala Kejtlin, bila je muškarac Brus koji se ne može pohvaliti ulogom dobrog supruga i oca. Ženio se tri puta, a sa prvom ženom napravio je najveću grešku. Njegova tadašnja supruga Kristi ostala je trudna kada su oni već rešili da okončaju brak, zbog čega ju je i Brus nagovarao da pobaci.

“Razmišljala sam o tome kakav će život imati to dete koje će doći na svet dok su mu roditelji u procesu razvoda. I da, razmišljala sam o vlastitoj reputaciji i budućnosti. Dok se naš brak raspadao, nisam se osećala spremnom za još jedno dete. Emocionalno to nisam mogla da podnesem”, ispričala je Kejtlin.

Krisi ipak nije nije odustajala od svoje namere da dete rodi, ističući da je dete samo njeno i da on nema ništa sa tim. Njihova ćerka Kejsi sada ima 36 godina i troje dece.

“Znam da sam je strašno razočarala kao otac, a ona nije jedino dete koje sam razočarala”, priznala je.

Kejtlin je u autobiografiji do detalja opisala transformaciju u ženu priznajući da se nakon operacije osećala divno i oslobođeno.

“To je samo penis! On za mene nije neki poseban poklon, niti mi je bio od neke velike koristi”, otkrila je.

Ne propustite!

Supruga srpskog tenisera otkrila zašto je nema u javnosti.

Prati B92 na Viberu

Pročitaj još

strana 1 / 164 idi na stranu