Možda nikada nije dobio Oskara, ali je spavao sa više od hiljadu žena?

Piter O’Tul je čak osam puta bio nominovan za Oskara, ali ga nikada nije dočekao.

Sudbine | Bulevar |
Podeli
foto: getty
foto: getty

Ipak, bio je izuzetno popularan među ženama, a brojka o kojoj se priča je jednaka broju navodnih ljubavnica Don Žuana – 1033!

Jedan prijatelj se s pokojnim irskim glumcem šezdesetih godina kladio u 150 dolara da neće moći da spava sa tri seks bombe o kojima se tada najviše pričalo – Dijanom Dors, Džejn Mansfild i Anitom Ekberg. Nije bilo sigurno koliko mu je trebalo, ali O’Tul je dobio opkladu.

U biografiji popularnog glumca autori Darvin Porter i Danfort Princ predstavili su njegovu stranu o kojoj se najmanje znalo.

Glumac koji je u 82. godini preminuo 2013. godine rano je počeo da se druži s damama, a nevinost je izgubio kao trinaestogodišnjak i to sa španskom udovicom i striptizetom koja je tada bila u pedesetim godinama. Tokom pet meseci gotovo svakodnevno ga je učila svim seksualnim trikovima koji postoje. Raskinuli su kada ga je striptizeta pitala da li bi pristao na trojku sa klijentom koji je bio spreman da plati.

Družio se i sa kraljicom Elizabetom II, princezom Margaritom sa kojom je navodno bio u osmogodišnjoj vezi s prekidima, nakon što se završio njen brak s Lordom Snoudonom.

Prema pisanju u biografiji, tokom snimanja filma “Lorens od Arabije“ 1961. godine, postajao je sve popularniji pa je završio u vezi sa modelom i modnom ikonom Ejpril Ešli, za koju na "prvu loptu" nije znao da je transrodna osoba.

Prati B92 na Viberu

Pročitaj još

strana 1 / 174 idi na stranu