Ćerka Elvisa Prislija baš nema sreće: Oduzeta joj deca zbog gnusnih slika njenog bivšeg

Lisa Mari Prisli prolazi kroz užasan period u svom životu, jer osim što je u toku njena brakorazvodna parnica, njene ćerke bliznakinje oduzela joj je socijalna služba. Razlog je što je Lisa pronašla uznemirujuće fotografije i video zapise dece na kompjuteru njihovog oca. Osmogodišnje devojčice Finli i Harper Lokvud sada su pod brigom socijalne službe Kalifornije, a na suđenju koje je zakazano u martu biće odlučena njihova sudbina.

Sudbine | Bulevar |
Podeli
Foto: Guliver
Foto: Guliver

Lisa Mari (49) navodi da je na računaru svog supruga Majkla Lokvuda pronašla veoma uznemirujuće sadržaje.

"Bila sam šokirana i prestravljena, bilo mi je muka, osećala sam se grozno poniženo, uvređeno", navela je ona u papirima koje je podnela kao deo brakorazvodne parnice od Lokvuda.

Ćerka Elvisa Prislija rekla je i da je policija Beverli Hilsa u raciji u njihovom domu pronašla čak osamdeset Majklovih uređaja koje su zaplenili. Ovi dokazi još su u policiji i stručnjaci ih detaljno analiziraju i "češljaju".

"Nemam pojma šta još može da bude na tim uređajima i plašim se da ima još gorih slika i dokaza", rekla je Lisa Mari.

Nekada srećna porodica Prisli, foto: Guliver
Nekada srećna porodica Prisli, foto: Guliver

Majkl Lokvud (55) je muzičar, a on i Elvisova ćerka venčali su se 2006. u japanskom gradu Kjotu. Raskošna ceremonija tada srećnog para koštala je 340 hiljada dolara, a od prošlog leta par ne živi zajedno.

Prisli je od oca nasledila 300 miliona dolara, ali tvrdi da je sve potrošila, te da mora da plaća dve dadilje koje nadgledaju šta se dešava kada njen suprug dođe da poseti ćerke.

Prošlog meseca Lokvud je tražio poništenje predbračnog ugovora koji ne predviđa podelu imovine. Sada, ipak, Lokvud traži da mu Lisa Meri plati 40.000 dolara alimentacije mesečno i 100.000 dolara za sudske troškove.

Iako muzičar tvrdi da Prisli krije milione, ona kaže da jedva plaća advokata i da od prijatelja pozajmljuje novac ne bi li pokrila dugove. Pre Lokvuda, Lisa Mari je bila udata za Majkl Džeksona i Nikolasa Kejdža.

Prati B92 na Viberu

Pročitaj još

strana 1 / 174 idi na stranu