Sedmogodišnja devojčica poslala pismo šefu "Gugla" i dobila odgovor koji je iznenadio svet

Sedmogodišnja Kloi Bridžvoter poslala je pismo na adresu jedne od najvećih kompanija sveta "Gugl" podelivši u njemu svoje želje. Ubrzo zatim dobila je i odgovor.

Sudbine | Bulevar |
Podeli

“Dragi šefe Gugla, zovem se Kloi i želim da radim u ‘Guglu' kada porastem. Tata mi je rekao da kod vas mogu da sedim na džakovima za sedenje i spuštam se niz tobogam. Volim kompjutere i robote, a imam i tablet na kome često igram igrice”, stoji u pismu ove devojčice kojoj je želja i da radi u fabrici čokolade, ali i da se takmiči u plivanju na Olimpijskim igrama.

Njeno pismo ubrzo se proširilo društvenim mrežama, a zatim je stigao odgovor iz samog “Gugla” potpisano imenom izvršnog direktora Sundara Pičaija.

“Hvala ti mnogo što si poslala pismo. Drago mi je što ti se sviđaju kompjuteri i roboti i nadam se da ćeš nastaviti da učiš o tehnologiji. Ako budeš dovoljno vredna i pratila svoje snove, možeš da postigneš sve što zamisliš, od rada u ‘Guglu’ do plivanja na Olimpijskim igrama. Radujem se tvojoj prijavi za posao kada završiš školu”, napisao je Pičaji u pismu.

Kloin otac Endi rekao je da su veoma bili iznenađeni odgovorom, ali i da je devojčica veoma želela da pošalje pismo, kao i da je bistra, vredna i ima izražen preduzetnički duh.

Prati B92 na Viberu

Pročitaj još

strana 1 / 174 idi na stranu