Svako od nas ima svoju Živanu: Kakva su vaša iskustva?

Prve ljubavi su nezaboravne, a tek posle nekoliko decenija možete da se osvrnete na njih i sagledate ih sasvim realno uz sve one komične i tragične momente. Upravo je to uradio i Neša Bridžis koji će svoje prve ljubavi sigurno pamtiti celog života.

Kliknite za celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Iskreno,
  ume Nesa ovo bolje da odradi!

  Ima gomila klipova na yt gde je izdominirao...
   (Ivica Toronto, 21. april 2017 14:16)

  # Link komentara

 2. da,lako je za te prve ljubavi,dodje i prodje,ali kad ne mozes nikako zaboraviti nesudjenu ljubav iz rane mladosti i cuvas pisma i dan danas,da makar samo znam zasto nisam nikad odgovorio na njena pisma bilo bi mi lakse
  (ljudi & sudbine, 20. april 2017 17:17)

  # Link komentara

 3. Ne pominjite mi prvu ljubav, molim vas! Poslednji put sam je video pre par godina i nije mi bilo dobro, najozbiljnije umalo nisam doziveo srcani udar. Srecom, lekarka je valjda bi me spasila. :) I ne zelim nikad vise u zivotu da je vidim. Ne znam zasto ali sav se pogubim, pocnem da se preznojavam, tresem, srecom ona to primeti pa pocnemo da se smejemo. I ona se sva uznemiri. Mi smo jedno drugom prva ljubav, imali smo 14 godina, dakle pre, uh! 40god i to je nekako cudan poseban odnos, kao da se nikada nismo ni rastali, takav je osecaj kada se vidimo. Samo se gledamo i smesimo. :) Jooooj. :)
  (Dzo, 20. april 2017 17:10)

  # Link komentara