Pesma Srbije na Evroviziji već komentarisana: Šta je rekla publika?

Na 62. takmičenju "Pesma Evrovizije" Srbiju predstavljaće Tijana Bogićević sa pesmom "In Too Deep". Evo kako pesma zvuči i šta vi mislite o njoj.

Evrovizija | Bulevar |
Podeli

I mada su već na samom početku mišljenja podeljena zašto nas Tijana predstavlja pesmom na engleskom jeziku, ima i onih koji su oduševljeni njenim glasovnim mogućnostima.

"Tijana je retko dobar vokal. Sačekajte malo, razmislite pre nego što krenete sa pljuvanjem. A starleta nije inače bi odavno svi znali za nju u ovoj našoj reality zemlji", napisala je jedna Jelena.

Takođe, među komentarima ima i najava da ćemo ovog puta od Grčke dobiti sigurnih 12 poena, kao i da pesma neodoljivo podseća na muzički stil Željka Joksimovića.

U moru komentara na internetu jedan je posebno ulio nadu:

"Ajmo Srbi, dislajkujte pesmu koja predstavlja našu zemlju. Ugledajte se na Grke, kakva god pesma bila oni je podržavaju, kakav bi bio vaš osećaj da vaš narod blati pesma više nego ostali! Mi treba da je podržavamo, kakva god pesma bila! Idemo Tijana! Do pobede!"

Pesma je naišla na pozitivne reakcije u Srbiji, pa ne sumnjamo da će i u Evropi ostati upamćena. Mnogi među njima uputili su našoj pevačici reči hvale i podršku.

"Ovo zvuči i izgleda fantastično. Vrlo prijatno iznenađenje".

"Trebalo je da do sada ljudi shvate razliku između dobre pesme i dobre evrovizijske pesme. Raspravljati o tome da li je pesma dubokoumna, pop, letnji hit... potpuno besmisleno, poenta uspeha na Evroviziji je prva impresija. Zapravo, nama u poslednjih par puta i nisu pesme i vokali problem, već scenski nastupi. Ovo je sasvim solidna, ponavljam evrovizijska pesma, tako da je samo pitanje kakav će aranžman RTS napraviti. Uz solidan scenski nastup, u prvih 10 mesta bez ikakvih problema."

Naravno, ima i onih koji nisu nimalo oduševljeni.

"Ova pesma nema veze sa Srbijom. Nema ni trunke našeg. Srećno u svakom slučaju..."

Pesma za nepun dan ima 260 hiljada pregleda. Tijani želimo puno uspeha i makar plasman u finale!

Prati B92 na Viberu

Pročitaj još

strana 1 / 8 idi na stranu