Devojka otkrila pozadinu priče koja se krije između snimka koji je podelio javnost

Hiljade i hiljade ljudi videlo je snimak kada član obezbeđenja udara mladu devojku. Iako je ona prva nasrnula na njega, sada je otkrila svoju verziju priče u kojoj insistira na tome da on nije bio u pravu.

Bizar | Bulevar |
Podeli
foto: youtube/screenshot
foto: youtube/screenshot

A kako je srpska javnost komentarisala ovaj incident, pročitajte OVDE.

Dvadesetdvogodišnja Mikila Peberdi iz Liverpula tvrdi da je za sve kriv član obezbeđenja koji ju je nasilno oduvkao od stola za kojim je igrala i izbacio napolje na veoma grub način.

“Na snimku vidite nešto potpuno drugo i sve je izvučeno iz konteksta. Ne prikazuje na koji me je način isterao iz bara. Ja nisam nasilna osoba, popila sam nekoliko pića i reagovala sam u afektu. Ne zanima me što je javnost stekla takav utisak jer niko zapravo ni ne zna šta se dogodilo. Razumem da ako neko prvi počne, vi treba da mu vratite, ali ovo što sam ja uradila je bila samoodbrana jer je on prvi počeo još u baru i morala sam da odbranim sebe“

Mikila je u Liverpul došla na vikend sa dve drugarice, a incident je počeo kada se popela na sto da zaigra. Obezbeđenje ju je nasilno skinulo sa stola ostavivši joj modrice po celom telu.

Prati B92 na Viberu

Pročitaj još

strana 1 / 380 idi na stranu