Pustio je snimak seksa sa devojkom, a sada će ceo život ispaštati zbog toga

Ako ste ikada pomislili da bi bilo zabavno da na društvenim mrežama objavite slike vašeg bivšeg partnera ili partnerke, ili čak seks-snimak, nikada na to više ni nećete posmiliti. Evo i zašto.

Bizar | Bulevar |
Podeli
foto: guliver/coverimages
foto: guliver/coverimages

Naime, dvadesetdvogodišnji mladić iz Česterfilda u Mičigenu upravo je na taj način odlučio da se osveti devojci. Objavio je na Fejsbuku snimak seksualnog odnosa sa svojom dvadesettrogodšnjom devojkom, a sada joj, po nalogu sudije mora isplatiti 600.000 dolara odštete i u obavezi je da uništi snimak.

Ako snimak pak, pokuša ponovo da podeli s javnošću mogao bi da završi u zatvoru.

“Ovaj video bi mogao da je prati do kraja života”, zaključio je sudija, nakon što je devojka podigla tužbu protiv bivšeg dečka.

Par je bio u vezi tri i po godine, sve dok ona nije na njegovom računaru otkrila tajno snimljen video njihovog seksa. Htela je istog trena da ga obriše, ali joj je on fizički zabranio. Nakon raskida, samo dan nakon Božića mladić je odlučio da objavi snimak.

Advokat mlade devojke rekao je da će odštetu naplatiti na sve moguće načine, te sada mogu da traže isplatu od njihovog poreza i imovine, sve dok ne završi s isplatom.

Prati B92 na Viberu

Pročitaj još

strana 1 / 379 idi na stranu