Beskućnika transformisali u hipstera: Žene, ali i muškarci su se okretali za njim

Hosea Antonio već 25 godina znaju kao beskućnika sa ulica Majorke. Sada je postao zgodni hipster za kojim se svi okreću ne shvatajući ko je zapravo on.

Bizar | Bulevar |
Podeli
foto: screenshot
foto: screenshot

Kada je u salon La Salvaherija zapuštenog izgleda, sede kose i brade nije ni pretpostavljao da će izaći kao potpuno druga osoba.

“Je*ote, ovo je neverovatno, da li sam to ja?!“, upitao se pošto se pogledao u ogledalo – “Niko me neće prepoznati dok ne kažem ko sam“

Odmah se iz salona uputio u fensi bar u kojem je honorarno radio i pomagao gostima da parkiraju automobil. Vlasnik bara mu je poslužio pivo ne pretpostavljajući ko se nalazi ispred njega.

Inače, bivši električar Hose Antonio patio je od depresije što je ubrzo dovelo do toga da završi na ulici. Njegovu transformaciju oblučio je da zabeleži filmski producent Dr Filmgood i postavi je na Fejsbuk.

foto: screenshot
foto: screenshot

Zanimljivo je da je video nastao u julu 2015. godine, ali je tek pre nekoliko dana uz ovu zanimljivu priču postao viralan.

Hose Antonio i dalje izlgeda lepo, osim što je vratio sedu kosu i bradu, ali više ne živi na ulici. Ipak, posao i dalje traži. Nakon što je jedna španska televizija emitovala prilog o njemu od kompanije koja je želela da ostane anonimna je dobio finansijsku pomoć.

“To nije bila samo promena izgleda. Ovo mi je promenilo život. Sada samo želim pristojan posao“, rekao je.

Prati B92 na Viberu

Pročitaj još

strana 1 / 380 idi na stranu