Pun Mesec donosi ljubavne promene o kojima ste ceo život sanjali

Pun Mesec 16. septembra donosi vam priliku da se pročistite i oslobodite svih strahova koji su vas sprečavali da se emotivno povežete sa drugom osobom. Shvatićete da više niste žrtve ili mučenici. Sada je trenutak da oprostite sebi i svima koji su vas u prethodnim vezama mučili.

ASTRO | 24sata.rs |
Podeli
foto: thinkstock
foto: thinkstock

Tokom punog Meseca, pojačana energija Sunca i Meseca je u suprotnim znacima zodijaka. Ovo stvara „jing i jang“ solarne i lunarne harmonije. Svetlost Sunca obasjaće našu podsvest i sve strahove i nesigurnosti koje u njoj žive. Isprva će mnogima ovo biti krajnje nelagodno jer će se osetiti golo usled tolike otvorenosti. Međutim, mnogi će se osetiti i oslobođeno jer će napokon postati osobe koje žele da budu.

Napokon ćete biti slobodni da volite.

Tokom prethodnog mladog Meseca postali smo donekle svesni naših romantičnih želja i načina na koji možemo da prizovemo ljubav u život.

Pun mesec sada nudi pregršt romantičnih mogućnosti i važno je da počnete da verujete intuiciji i prihvatite priliku da u život uvedete pravu ljubav.

Evo nekih načina na koje to možete da uradite:

Rizikujte. Da biste bili uspešni, morate da rizikujete i izložite se svetu. Ipak, potreban vam je plan jer ne možete da idete krzo život prateći isključivo srce, potreban vam je i mozak. Ako ste kovali važne planove da pronađete ljubav, pun mesec je vreme kada možete da svoje romantične snove pretvorite u opipljivu realnost. Sada imate priliku da budete kreativni i pronađete nova mesta za druženje i upoznavanje novih ljubavi. Sada je napokon došao pravi trenutak da se posvetite vezi.

Budite spremni na odbijanje. Negativno iskustvo može da bude poražavajuće i obeshrabri vas od daljih akcija, ali sada je pravi trenutak da uradite baš to – probate ponovo.

Savršenstvo više nije neophodno. Pun Mesec u Ribama pružiće vam emotivni kapacitet da sebe prihvatite onakvima kakvi jeste jer niko nije savršen. Ta svest dozvoliće vam da budete manje kritični prema drugima, ali i da razumete da prava ljubav nikada nije savršena.

Uživajte u intenzivnijim vezama. Sada je divno vreme da počnete da izlazite češće i družite se. Osobe koje ćete u tim prilikama upoznati sada će imati znatno smislenije mesto u vašem životu – bilo kao simpatije ili kao dobri prijatelji.

Ako ste voljni da se oslobodite strahova i rizikujete ne bi li voleli znatno dublje, pun Mesec vam nudi posebnu priliku da pronađete novu ljubav ili postojeću učinite još važnijom, piše "24 sata".

Prati B92 na Viberu

Pročitaj još

strana 1 / 10 idi na stranu