Horoskop za ovu nedelju: Jedan znak očekuje težak finansijski gubitak

Horoskop za period od 22. do 28. avgusta.

ASTRO | Bulevar |
Podeli
Thinkstock
Thinkstock

OVAN

Niste se nadali tako uzbudljivom finalu nedelje. Iznenada ćete uočiti povoljnu klimu za vaše napredovanje u firmi. Još bolja vest je da imate podršku svojih saradnika. Sada morate sami da odlučite da li ste spremni za donošenje odgovornijih odluka. Poslovni napredak ne znači nužno i finansijski oporavak. Suzdržite se još kratko od velikog ulaganja i bahatog trošenja. Treba da se pričuvate da se ne povredite, jer ste u ovoj nedelji skloni povredama. Potrebna vam je dodatna opreznost i koncentracija prilikom rada.

BIK

Ova nedelja će biti obeležena neobičnim situacijama na poslu za koje ni sami niste sigurni kako je do njih došlo. Moraćete da se opravdate zbog nečega što niste učinili. Ako između vas i kolege na poslu postoji neka ljubavna iskra, sada će se razbuhtati u ozbiljniji plamen. Ne bojte se, krenite polako u oktkrivanje sećanja, ne žuri vam se nigde. Vodite mirniji život, izolujte se malo, šetajte, družite se sa prijateljima. Uostalom, treba se malo i opustiti. Razmislite šta vam najviše odgovara. I što je najvažnije nemojte paničiti.

BLIZANCI

Imaćete mnoštvo ideja. Uspećete samo polovično i često ćete s nevericom posmatrati kakve vas sve sulude teškoće mogu omesti u vašim planovima. Kraj nedelje dočekaćete iscrpljeni borbom s vetrenjačama. Možda je sad trenutak za romantični vikend. Partner će vas iznenaditi. Podložni ste reumatskim tegobama i to vam je slaba tačka u ovoj nedelji. Dobro bi bilo da posetite reumatologa i da se posavetujete sa njim šta treba da činite. Možda će biti dobro da se obave neke detaljnije analize.

RAK

Sve poslovne zadatke ćete obavljati savršeno, a poneseni svojom efikasnošću, razmišljaćete o proširenju poslovnih aktivnosti. Privlači vas investiranje u samostalni posao. Ne brzajte sa odlukom i pripazite na svoje zdravlje, virus se ne leči prekovremenim satima na poslu. Bićete u središtu svih porodičnih okupljanja poput jezgra koje sve drži na okupu. Jednaku toplinu i povezanost osećaćete s prijateljima, što je više nego dovoljno za vaše zadovoljstvo. Brzi ste u kretanju, pa može da se desi neka neprijatnost prilikom pada.

LAV

Svaki vaš projekat bolji je od prethodnog, pa nije ni čudo da vas čeka vrhunac poslovne nedelje. Dobićete priznanje za svoj rad i dobru ponudu za budućnost. Za sada samo slatko uživajte u svom uspehu. Odnosi s prijateljima i porodicom su komplikovani i intenzivni. Odvažite li se da ispunite sve svoje mogućnosti,
shvatićete da vam je pametnije da se sa osmehom prepustite porodičnim dešavanjima. Preti vam ozbiljan pad imuniteta. Shvatićete napokon da je to vaša slaba tačka. Bilo bi dobro da porazgovarate sa imunologom i da vidite zašto vam se to dešava.

DEVICA

Čeka vas fantastičan kraj poslovne nedelje. Vaš dugoročni cilj ulaganja u samostalan posao poprima nove oblike. Sada već ozbiljno razmišljate o novoj poslovnoj budućnosti. Još ste u fazi preispitivanja ideja i ne žurite s odlukom. Razmislite kakav tim želite da okupite. U ljubavi ste zaboravili važnu činjenicu, sve
se tajne pre ili kasnije doznaju. Bićete zaprepašćeni kakve je sve informacije partner odlučio zadržati za sebe. Isti šok čeka i njega kad shvati koliko ste tek vi skrivali od njega. Pokrenite se, vežbajte i više spavajte.

VAGA

U vama tinja želja za promenom koja će doći na red već u sledećoj nedelji. Osećate da se menjate i uskoro će to saznati i drugi. Širite optimizam, dobru volju među svojim najbližima. Tek kada svi budu srećni moći ćete zaista da uživate. Upoznaćete nove ljude i analizirati nova iskustva. Vreme je da podvučete crtu i saberete svoje uspehe nade i ostvarene želje. Bićete vrlo zadovoljni rezultatom. Pokušajte da izbegnete stresne situacije koje vam donose jake bolove u glavi. Nemojte dozvoliti da vam pređu u migrene sa kojima se teško možete izboriti. Ništa nije alarmantno ali je dobro da sve na vreme ispitate.

ŠKORPIJA

Bićete kralj poslovnih komunikacija i svaku informaciju ćete usmeravati na pravo mesto. Privatno ste još efikasniji i postajete omiljeno društvo sadašnjih i budućih prijatelja. Ove nedelje ćete se toliko naraditi da od nadređenih želite samo jednu nagradu – dugačak odmor. Poslednja poslovna ponuda ove nedelje
odnosiće se na dodatnu edukaciju i obavezno je prihvatite. Šef računa na vas. Izdržite ovakvu napornu nedelju i već sledeće videćete poboljšanje i dobićete i volju i želju da završite sa čestim virozama i upalama.

STRELAC

Mnogo kontakata, komunikacije i poslovnih susreta obeležiće ovu nedelju. Cela nedelja biće za vas puna aktivnosti, što će vam neizmerno prijati budući da se najbolje osećate kada ste u pokretu. Honorarni ili dodatni poslovi mogu biti veliki izvor prihoda, a vi ćete biti spremni da se angažujete na više strana bez
gubljenja koncentracije ili psihičkog umaranja. Sreća vas prati i na emotivnom planu. Ukoliko ste imali problema u vezi, uspevate da ih rešite, a slobodni Strelčevi biće otvoreni za nove početke. Ništa ne preduzimajte na svoju ruku, jer bi to moglo da pogorša vaše zdravstveno stanje.

JARAC

Nemojte biti iznenađeni ukoliko se novi poslovni saradnik povuče iz pregovora i to onda kada ste već bili sigurni da ništa ne može da spreči vaš dogovor. Saradnja sa partnerima biće usporena, a može ih vratiti i na početak. Uradite sve ono što je do vas, posao ćete završiti, samo ne onako brzo kako ste mislili.
Ukoliko između vas i voljene osobe postoji problem koji vas muči, nemojte ćutati i povlačiti se u sebe, iskren razgovor će sve razrešiti. Obratite pažnju na svoje psihičko stanje, jer imate tešku nedelju. Zbog toga što se loše osećate, potražite pomoć stručnog lica.

VODOLIJA

Tajna partnerstva i dogovori obeležiće ovu nedelju, naročito njen drugi deo i za vas se mogu pokazati kao vrlo uspešni i finansijski isplatljivi, ali moraćete da vodite računa da se ne kose s politikom vaše firme i da ne utiču na vaše svakodnevne poslovne obaveze. Oprezno ulazite u sve vrste neproverenih finansijskih aranžmana i budite razumni sa troškovima. Na ljubavnom planu je vrelo, pa ne dozvolite da strasti izmaknu kontroli i prerastu u sukobe. Pritisli su vas problemi sa mnogih strana, ali ne očajavajte, vreme je na vašoj strani.

RIBE

Pritisak posla i obaveza biće naročito jak u drugoj polovini nedelje, ali to je i vreme kada možete da ispravite propuste koje ste napravili u prethodnom periodu. Podrška nadređenih osoba i poverenje u vaše sposobnosti pratiće vas tokom cele nedelje, što će se pokazati kao presudno u trenutku kada konkurencija bude pokušala da vas zaustavi. Znate šta želite u emotivnim odnosima, ali ne nailazite na razumevanje partnera. Muku mučite već neko vreme s viškom kilograma i to vas strašno opterećuje. Ugroženi su vam zglobovi.

Prati B92 na Viberu

Pročitaj još

strana 1 / 10 idi na stranu