Nedeljni horoskop: Ova nedelja će biti idealna na poslovnom planu za ove zodijake

Nedeljni horoskop za period od 8.8. do 15.8. 2016. godine

ASTRO | Bulevar |
Podeli
Foto: thinkstock
Foto: thinkstock

Ovan

Vaši poslovi se tokom nedelje odvijaju nesmetano, a mogli bi ste s poslovnim partnerima ući u pregovore o nekim novim projektima ili novom načinu poslovanja. Imate tendenciju da krijete svoje planove i namere od drugih, jer smatrate da bi ste, ukoliko ih prerano otkrijete, došli u nepovoljnu poziciju. Neke tajne saradnje bi vam do kraja nedelje mogli doneti i neku novčanu satisfakciju. Stabilizacija na emotivnom planu sledi zauzetim Ovnovima, dok slobodni pripadnici znaka imaju simpatiju, ali još uvek ne uspevaju da ostvare zadovoljavajući kontakt.

Bik

Imate mnogo snage i energije, pa Vam to, tokom cele nedelje daje izuzetnu probojnost i mogućnost da kroz pojačanu komunikaciju i saradnju stvorite sebi stabilne i čvrste osnove za dalji poslovni napredak. Vreme je za realizaciju vaših tajnih želja i planova, pa što više budete angažovani, bolja će biti reakcija kolega i nadređenih. Nemojte propustiti tako dobru priliku da unapredite svoju karijeru. Jedinstvo s partnerom je potpuno, a usamljenima, ova nedelja može doneti mnoštvo novih prilika za sreću. Glavobolja.

Blizanci

Poslovna i porodična pitanja oduzimaće Blizancima najviše vremena u ovoj nedelji, a najbolje će proći oni pripadnici znaka koji vode privatne poslove, jer je ovo pravo vreme za konkretne i čvrste dogovore s pouzdanim partnerima. Oni poslovi koje započnete ove nedelje obeležiće jedan duži vremenski period, a postoje mogućnosti da znatno unapredite poziciju i karijeru. Duže veze ulaze u mirne vode, čak posotoji mogućnost zajedničkog života s partnerom, a oni slobodni aktiviraće se tek krajem nedelje. Posetite stomatologa.

Rak

Ovo je vaše vreme za afirmaciju, pa bi za sportiste, glumce, scenske radnike ili one koji žive od svog talenta i kreativnosti, ovo mogla biti nedelja kada njihova karijera naglo ide uzlaznom linijom. Imaćete dosta prilika za druženje, zabave, a ukazaće se i niz srećnih okolnosti, pa će vam ova nedelja doneti niz šansi na poslovnom planu, uz istovremeno i dobar provod. Što se polja emocija tiče, koristite ovu nedelju za uživanje sa voljenom osobom, a ukoliko ste sami, obratite pažnju na svoju okolinu i novo lice u krugu vaših prijatelja.

Lav

Tokom prvog dela nedelje možete dobiti priliku za posao ili projekat koji jako želite i za koji ste aplicirali u prethodnom periodu. Budući da niste imali povratnu informaciju, smatrali ste da vam je posao izmakao iz ruku ili da za njega nemate dovoljno kvalifikacija. Za vas je ova nedelja vreme ponovljenih šansi – otvoriće vam se mnoga vrata za koja ste mislili da su za vas zauvek zaključana. Emotivni život će vam biti u drugom planu, duže veze neće imati mnogo dešavanja, a slobodni Lavovi će se svojski truditi da zavedu nekog novog kolegu tobože mu pomažući da se uklopi u radnu sredinu.

Devica

Tokom ove nedelje ekspanzija će biti vaše srednje ime. Polje poslovno partnerskih odnosa je odlično postavljeno, a vi ćete težiti proširenju na svakom mogućem nivou. Očekuje vas intenzivnija saradnja s inostranstvom ili većim državnim firmama, putovanja, a neke Device će odlučiti da se bace na usavršavanje ili bar na neki kurs, kako bi unapredili status na poslu. Eventualne nesuglasice u vezi rešiće se u drugoj polovini nedelje, a oni slobodni neka ne oklevaju da pokažu zainteresovanost osobi koja im se dopada.

Vaga

Okupirani ste poslom tokom cele nedelje, usmereni na to da promenite svoj status i poziciju, te da ispravite eventualne propuste iz prethodnog perioda. Bilo da radite za nekog ili imate svoj lični biznis, ova nedelja obećava veliki napredak onima koji budu aktivni i spremni da iskoriste sve prilike koje im se pruže. Drugi deo nedelje donosi povećane novčane prilive. Osvajački duh se ponovo budi u vama, nećete leteti iz avanture u avanturu, ali ćete sa zadovoljstvom osvajati i šarmirati suprotni pol, uživajući i svakoj maloj pobedi i svakom čežnjivom pogledu.

Škorpija

Škorpijama će tokom ove nedelje biti izuzetno važno da svaku situaciju ili projekat sa saradnicima isteraju do kraja, raščiste i iz svega izvuku najbolje. Kroz jasnu, odmerenu i čvrstu komunikaciju sa saradnicima doći ćete do značajnih uvida i ostvariti neke nove relacije, koje će se u narednoj nedelji pokazati kao vrlo profitabilne. Vrlo romantično raspoloženje sredinom nedelje, može vas gurnuti u neočekivano lepu priču sa osobom iz kruga prijatelja ili sa posla. Mogući problemi sa infekcijom urinarnih puteva.

Strelac

Rešavate da promenite svoj način ophođenja i ponašanja prema ljudima sa kojima sarađujete, a to će doneti neočekivano dobre rezultate. Kada ste usredsređeni na zadatke koje obavljate, kada poslu pristupate praktično i studiozno, izgleda da se prilike same pred vama otvaraju, te iskoristite ove pozitivne promene i napravite prave pomake tokom nedelje. I vi i vaš partner vodite neku svoju politiku, oboje ste okrenuti isključivo svojim interesima, te nije ni čudo što sve češće vaše misli odlaze ka nekom drugom.

Jarac

Bićete u centru pažnje! Sada se mogu ostvariti neke želje na koje ste dugo i strpljivo čekali, a vezane su za razvoj vaše ličnosti, emotivni plan i poslovnu ekspanziju. Sreća prati hrabre, a u vašem slučaju zbog nekih aspekata planeta smelostim, imate i više nego dovoljno hrabrosti, pa se bez ustručavanja eksponirajte. Ova nedelja donosi mnogo kontakata sa suprotnim polom, lepe susrete i ljubav iz okoline ili na kraćem putovanju. Kranje je vreme da se posvetite više sebi i svom zdravlju. Provodite više vremena na otvorenom prostoru, u druženju i šetnji sa prijateljima.

Vodolija

Plnovi vezani za proširenje poslovanja i poboljšanja poslovnih pozicija lagano se krčkaju tokom cele nedelje, a pred kraj, konačno će dospeti na realizaciju kao stabilna i solidna opcija. Ne ustručavajte se od promena, jer su sve one za vaše dobro, samo je bitno da ne radite stvari na brzinu, već kroz analiziranje, što vam je u ovom periodu i omogućeno. Svakako će doći do unapređenja vaših finansija, a zbog zanimljivih aspekata, može doći i do unošenja doze romantike i tajanstvenosti u vašim emotivnim odnosima.

Ribe

Sledi vrlo zanimljiva nedelja, ali ovog puta ne samo na poslovnom planu. Dok vaši poslovi teku kao podmazani, vi uspevate da nađete vremena i za izlaske i druženja, a planeta ljubavi doprineće tome da se mnogi okreću za vama, te ćete obilato koristiti svoj šarm i privlačnost. Čuvajte se tajnih veza sa zauzetim osobama, a ukoliko imate partnera, držite flertovanje sa drugima u granicama pristojnosti. Zbog promenljivog vremena, možete imati problema sa kicmom, zglobovima. Počnite sa laganim vežbama.

Prati B92 na Viberu

Pročitaj još

strana 1 / 10 idi na stranu